Hei vaan rakkaat nettituttavat. Päivitin blogiani jo muutama viikko sitten, mutta tulin katumapäälle sen pitämisessä täällä ihmisten luettavana. Olin menossa seuraavana päivänä kahteen työhaastatteluun ja kirjoittamani materiaali sisälsi tuolloin asioita, joita en halunnut joutuvan liian uteliaiden mahdollisten työnantajien silmiin. Eihän sieltä mitään työpaikkaa herunut, turhaa vaivaa näin. 

Terveen paperit tuli aikoja sitten. Nyt pitäisi pysytellä 2 vuotta sisällä ja vältellä auringonottoa. Jos ette kerro kenellekään, niin kerron, että en ole oikein pystynyt pysyä tuon säännön rajoissa. Mä rakastan tuota aurinkoa! En voi käsittää ihmisiä, jotka valittaa liian kuumasta. Tai no voin, mutta itselleni ei tule sellainen mieleenkään. Mä voisin jäädä tänne kesään asumaan.

Kuukausi sitten olin huolissani kutinasta, joka oli alkanut taas toukokuussa; mielestäni samanlaista, mitä silloin vuosi sitten ennen hoitoja. Kävin tämän johdosta tt-kuvassa jo aikaisemmin kuin oli tarkoitus, mutta tulokset sieltä olivat puhtaat. Pitäisi vielä selvittää tämän kutinan syy, aika pirullista on.

Hassu jälkihuomio luustosta; kynnet tuntui pysäyttäneen kasvunsa lähes kokonaan hoitojen ajaksi ja nyt kun ne on kasvaneet taas, ne tekee nättiä aaltoliikettä paksuudessaan. Ja kuten parhaillaankin, aina kun kynnen kärjessä on vuorossa se ohut osuus, kynnen kärjet liuskostuu ja rapisee palasina lattialle pienestäkin kolhusta! Kyllä on itsestään huolta pitävän naisen mielestä rasittavaa!!

 

Kehittelen uutta blogia, ei missään nimessä tauteihin tai syöpään liittyvää :). Käsityöaiheista. Yritän pitää päivitystahtia siellä vähäsen tiuhempana. (niin ne lapset aina lupaa, kun haluaa hankkia uuden kissanpennun: Kyllä mä sen hoidan! Ihan varmasti! Ja lopputulema on, että 6 viikon päästä kisu (blogi) on unohtunut :). Lupaan ettei näin käy. Ihan varmasti! :D) Ilmoitan osoitteen täällä myöhemmin, kunhan saan sen aikaan.