Parin viikon takainen omituinen kuumeilukohtaus hävisi yhtä yllättäen kuin oli tullutkin, pari päivää pientä nuhan tyylistä, jonka jälkeen olo oli ehompi kuin ennen. Toissapäivänä oli hoitopäivä, jo 14. kerta. Aikamoista, tässä on nyt 29 viikkoa tullut kärvisteltyä. Enää 4, enää 4, enää 4 viikkoa.. Ei auta hokeminen, saman pahan olon se puskee päälle silti. Lääkäri jatkoi toissapäivänä sairaslomaa huhtikuun loppuun saakka, kuukauden ajan kuulemma ainakin ottaa aikaa, että on valmis palaamaan työkuntoisena ihmisten ilmoille.

Jotain uutta viimekertaiseen! Ajoin harvat hiukset lopulta pois 2,5 viikkoa sitten maanantaina. Illalla yksin Vantaalla ollessani kyllästyin niihin ja otin keittiösakset ja lady shaverin kauniiseen kätöseen.  Peiliin katsominen ei sen jälkeen ole tuntunut kovin mukavalta ja peruukki on viimeinkin päässyt tehokäyttöön. Nyt ne on jo n. 4mm pitkät, ei tunnu enää ihan niin pahalta..

Kaikki hyvät tv-sarjat on tullut koluttua läpi, mm. house, big bang theory, täydelliset naiset, south park ja simpsonit. Aika ei kulu enää Millään! Otan ilolla ehdotuksia vastaan. Olen alkanut Spotifyn suurkuluttajaksi. Hankin jopa Premium-jäsenyyden, pystyn kuuntelemaan sillä offline-tilassa musiikkia jopa sairaalassa ja kävellessäni ulkona puhelimen kautta, ja mikä parasta; ilman mainoksia. Aivan ylivoimaisesti yksi internet-ajan nerokkaimmista keksinnöistä, en osaa edes tarpeeksi hehkuttaa!

Minen vaa millää enää jaksais tätä! Tahron takaasi töihin!!

 

Ja tältähän minä virallisesti näytän nykyään 8D