…Symmetrisen pyöreänä keränä nukkuva lämmin ja suloinen kissaherra. Kehrätä se ei juuri osaa, mutta seurallisuudellaan saa sen anteeksi. Tänään on hyvä päivä. Väsyttänyt tosin, mutta siitä en voi syyttää muita kuin itseäni. Telkusta tulee BB, olen tarkoituksella koukuttanut itseni siihen, pysyy vuorokausirytmissä kun ajoittaa BB-koosteen illan viimeiseksi asiaksi ennen nukkumaanmenoa. Ja aikaahan tässä on.

Olo koheni viimein perjantaina, siltä osin että joka paikkaa ei enää särkenyt. Vatsa on kuitenkin ollut tähän päivään saakka sekaisin. Tämä oli note to self, jotta muistan tämän parin viikon päästäkin :). Viikonloppu on mennytkin suhteellisen aktiivisissa merkeissä. Hyvin suhteellista tosin tämä! Normaalielämässäni aktiivinen viikonloppu tarkoitti huomattavasti railakkaampaa menoa. Nyt se rajoittuu lähinnä korttiaskarteluun ja leipomiseen :). En silti valita. Pieniä asioita alkaa yllättäen arvostaa enemmän kuin ennen. Kävin eilen naapuripaikkakunnalla kirjakaupassa ihan yksin, ai että oli ihanaa irtautua tunniksi muista perheenjäsenistä! Voi sitä vapauden tunnetta! Kaikella kunnioituksella :). 11 vuotta itsenäistä elämää on tehnyt tehtävänsä. Hyvä täällä on kuitenkin olla äitin ja isän hoivissa, paljon parempi kuin yksin. Vaatehuoltokin pelaa paljon paremmin kuin yksityistaloudessani :D!

Huomenna ajattelin lähteä käymään Seinäjoella. Käyn kuluttamassa aikaa. Huomenna lääkäri myös soittaa ja kertoo perjantaiset verikoetulokset. Veikkaan veriarvojen olevan tällä kertaa enemmän vinksallaan kuin ennen, olo on ollut heikompi. Keskiviikkoaamuna lähdetään todennäköisesti ajelemaan Vantaalle ja torstaina menen saamaan neljättä kertaa myrkyt suoniini. Päästä ei muuten vieläkään löydy kaljuja kohtia, yllättävän paksusti sitä tukkaa on kai sitten lähtötilanteessa ollut, sillä koko ajan sitä irtoaa tukuittain.

Haa, sainpas suhteellisen positiivisluonteisen postauksen aikaan, ei pelkkää valitusta! Tähän on hyvä lopettaa, seuraavaan kertaan…