Olen ollut viime päivät täysin potilas, ei ole käynyt mielessäkään että jaksaisin paneutua johonkin niin voimia vievään kuin blogin päivitys. Pari ensimmäistä päivää sytojen jälkeen meni pahoinvoidessa. Pahoinvointilääkkeet oli kyllä tehokkaita, mutta kyllä se sieltä puski, vahvana. Pahoinvointipäivien jälkeen seurasi vielä pahempi olo, suun limakalvot oli kuin ammuttu, oli tuskallista juoda jopa vettä, jota pitäisi juoda 4-5l päivässä. Samaan syssyyn kun änkesi vielä maailman pahin päänsärky ja uskomaton väsymys, soppa oli kattilassa. Nyt on siis keskiviikko, sytopäivä oli torstai, enää tuntuu vatsanpohjassa olevan vatsahaava, muuten olo kai alkaa normalisoitua. Maanantaina pääsin sängystä ylös käydäkseni Ylihärmän terveyskeskuksessa kysymässä voinko otattaa verikokeet perjantaina siellä, vai täytyykö ajaa Seinäjoelle 50km päähän, minne maksusitoumus on osoitettu. Onnistuu kuulemma, hyvä. Verinäyteputkilot kuulemma muutenkin toimitetaan Seinäjoen sairaalaan saman päivän aikana.

Outoja mielihaluja lennähtelee päähän tämän tästä. Toissailtana oli pakko saada sipsejä. Totta puhuen olisin voinut kaataa suolasirottimesta suolaa suoraan suuhuni. Aamuisin tekee mieli makeaa. En nyt sitten tiedä poikkeaako tämä normaalista olotilasta mitenkään :). Aika alkaa pikkuhiljaa käydä pitkäksi kun fyysinen kunto kohenee. Ei ehdi olemaan tylsää kun täytyy taistella pahoinvointien ja päänsärkyjen kanssa. Laahustan taloa edestakaisin, välillä neulon tulevaa villatakkia yhden rivin verran ja vaikerran. Onneksi sää muuttui tänään sateiseksi, sen lisäksi että auringonotto on kiellettyä, lämmin ilma ei ole tehnyt ololle ollenkaan hyvää. 

Muita päivityksiä: Minun stadilaissisäkissasta on tullut maalainen, kantaa päivittäin kuolleita hiiriä ja myyriä ylpeänä eteisen lattialle. Hyvä kun niitä on nyt joku harventamassa..

Äiti toi eilen kukkia :). Ihan mun värisiä, pinkkejä ja valkoisia. Piristävää.

Tässä maatessani olen ehtinyt katsoa Housen 4. tuotantokauden, eli sen mikä alkaa Suomessa seuraavaksi. Voin siis sen ajan tehdä jotain järkevämpää, kun se tulee telkkarista :). eli…?